Το κατάστημά μας σας καλωσορίζει στη νέα του ηλεκτρονική μορφή.Θα χαρούμε ιδιαίτερα να σας συναντήσουμε και από κοντά στο χώρο μας!

Η Packink δραστηριοποιείται στον χώρο της συσκευασίας και ειδών διακόσμησης από το 1989.Από τότε μέχρι και σήμερα προσπαθούμε να βρισκόμαστε κοντά σε όλες τις εξελίξεις που αφορούν το χώρο μας, προσφέροντας στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.Στόχος μας ειναι η παρακολούθηση των νέων τάσεων και η ανεύρεση νέων ποιοτικών προϊόντων που δίνουν λύσεις σε κάθε είδους πρόβλημα σχετικό με την συσκευασία.Επι πλέων είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε ειδικά μεγέθη αλλά και να εκτυπώσουμε το εταιρικό σας λογότυπο σε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, δίνοντας σας έτσι την δυνατότητα της διαφήμισης και της καλύτερης προβολής μέσα από την συσκευασία.


Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με οτιδήποτε αφορά τον τομέα μας, ή απλά δεν βρήκατε αυτό που ψάχνατε, επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Το ωράριο λειτουργίας μας είναι: Καθημερινές [08:30-15:30] Σάββατο [09:00-14:30] Εορταστικό ωράριο (Όλο τον μήνα Δεκέμβριο) [07:30-19:30]

Υπεύθυνος επικοινωνίας: Χρηστίδης Γιάννης


Ίδρυση Εταιρείας

Το 1971 ο Νικόλαος Χρηστίδης ξεκινά στο χώρο της συσκευασίας ως βιοτέχνης στην παραγωγή και εκτύπωση πλαστικών σακουλών.

Επέκταση δραστηριοτήτων

Το 1988 επεκτείνει το αντικείμενο της επιχείρησης και στην εμπορία ανοίγοντας πρατήριο.

Επόμενες γενιές

Τα ηνία της επιχείρησης πέρασαν στην επόμενη γενιά, στον γιό Γιάννη Χρηστίδη ο οποίος ανέλαβε να διατηρήσει την ποιότητα,την εξυπηρέτηση και τις προσιτές τιμές του καταστήματος και, ταυτόχρονα, να φέρει ένα νέο αέρα δημιουργίας και έμπνευσης ικανοποιώντας και τον πιο απαιτητικό πελάτη..

Δημιουργία eshop

To 2019 δημιουργείται το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας με σκόπο την διάθεση των προϊόντων της εταιρείας και μέσω διαδικτύου.

WordPress Lightbox Plugin